Εκπαιδευτικό Σεμινάριο "Θετική Φροντίδα στην Άνοια"

 

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο "Θετική Φροντίδα στην Άνοια"


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην Κόνιτσα εκπαιδευτικό σεμινάριο "Θετική φροντίδα στην Άνοια" με εισηγητή τον κ. Ευάγγελο Παππά, πιστοποιημένο εκπαιδευτή, ψυχίατρο – ψυχοθεραπευτή , έχοντας ως  κύριο στόχο  την παροχή υποστήριξης και ειδικών γνώσεων σε ανθρώπους που έχουν στο οικογενειακό τους περιβάλλον άτομα με άνοια, ώστε η καθημερινότητά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα να γίνει καλύτερη. Το σεμινάριο είναι δωρεάν, και οι συμμετέχοντες σε αυτό έχουν στη διάθεσή τους όλο το υλικό του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική και έντυπη έκδοση καθώς και πιστοποιητικό παρακολούθησης. Το εκπαιδευτικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε, στο  Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Κόνιτσας.

Η Ε.Ψ.Ε.Π. συνεχίζει, όσο μπορεί με ίδια μέσα πλέον, την εκπαίδευση περιθαλπόντων και επαγγελματιών υγείας για "Θετική Φροντίδα στην Άνοια", του καινοτόμου προγράμματος της Alzheimer Disease International και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αλτζχάιμερ. Ευχαριστούμε  όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία το σεμιναρίου!

Ευχαριστούμε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για παραχώρηση του χώρου για την πραγματοποίηση του σεμιναρίου.

 

Print
3625
«Ιανουάριος 2026»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2930311234
567891011
12131415161718
1920212223

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης - Ε.Ψ.Ε.Π., σε συνέχεια της από 15-12-2025 Αναλυτικής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για θέση/ειδικότητα της ομάδας έργου υλοποίησης του σχεδίου (ΚΩΔ ΣΕ-30) «Στέγαση και εργασιακή επανένταξη Αστέγων που διαβιούν στο Δήμο Ιωαννιτών», στο πλαίσιο του Προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους ΙΙΙ», ανακοινώνει τον προσωρινό πίνακα κατάταξης υποψηφίων κατά φθίνουσα σειρά συνολικής βαθμολογίας.

Read more
2425
2627282930311
2345678
Terms Of UsePrivacy StatementCopyright 2026 by Ε.Ψ.Ε.Π.
Back To Top